Jobs – Open optics and photonics positions in Finland

Technical Product Manager, Specim, Spectral Imaging Oy

Following the company growth plan, we are looking for an experienced and talented Technical Product Manager to be part of the Specim R&D organization. The role is permanent, full-time, and based in Oulu. It offers excellent possibilities for professional development and an opportunity to work with a fascinating machine vision technology and great colleagues. More information about the role and how to apply is available on our careers site.

Location: Oulu, Finland

More info: https://www.specim.fi/technical-product-manager/

Hankesuunnittelija (Photonics Center)

Hankesuunnittelijan (Photonics Center) tehtävä, Fysiikan ja matematiikan laitos, Joensuun kampus

Haemme määräaikaista hankesuunnittelijaa Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) rahoittamaan hankkeeseen Joensuu Photonics Center. Hankkeen toteuttajia ovat Business Joensuu Oy, Itä-Suomen yliopisto (UEF) ja Karelia Ammattikorkeakoulu.

Hankkeessa valmistellaan ja toteutetaan Photonics Center -kokonaisuus, jossa syntyy fyysinen paikka fotoniikka-alan yritysten ja tutkimuslaitosten tutkimus- ja tuotekehitykselle sekä yhteisö, jossa tapaavat opiskelijat, tutkijat, liiketoiminnan kehittäjät ja yritysten työntekijät. Muina tavoitteina ovat fotoniikan PREIN lippulaivan ja UEF Fotoniikan Research Communityn (RC) ja Karelia AMK:n fotoniikkaan liittyvien osaamisalueiden palveluiden konseptointi ja kehittäminen.

Hankesuunnittelija osallistuu konseptisuunnitteluun ja pilotointiin seuraavissa kohteissa: hankinta- ja ylläpito infran osalta (ei sisällä tutkimusinfraa), showroom-käytänteet ja yrityksille suunnattavat palvelut. Tehtäviin kuuluu tarve- ja yhteistyökartoitusten laatimista ja viestintämateriaalien kehittämistä ja toteuttamista fotoniikan tutkimuksen hyödyntämiseen liittyen. Kartoituksissa käytetään UEF:n ja Karelian olemassa olevia asiakaskantoja. Tehtäviin kuuluu myös vierailijaryhmien opastusta ja vierailujen organisointia UEF:n Fotoniikan instituutin tarjoamiin tiloihin, palveluihin ja yrityksille suunnattuihin ympäristöihin.

Tarjoamme monipuolisen ja kansainvälisen työympäristön, mahdollisuuden olla mukana kehittämässä uudenlaista toimintamallia yritysten ja korkeakoulujen väliseen yhteistyöhön sekä kehittyä itse moniosaajaksi asiakkuuksien hoidossa.

Hankesuunnittelijana osaat kohdata niin ihmiset kuin yrityksetkin. Olet ulospäin suuntautuva, hyvät vuorovaikutustaidot omaava sekä teknisesti näppärä tiimipelaaja. Hallitset työskentelyyn tarvittavat ohjelmistot ja haluat kehittää osaamistasi työskentelyn sisällöissä ja myös työtavoissa. Itsenäinen ja järjestelmällinen ote työhön sekä oman työn organisointikyky ovat myös sujuvan arjen edellytyksiä. Arvostamme omatoimista otetta ja aktiivista asennetta asioiden eteenpäinviemiseksi.

Tehtävään sopiva koulutus on soveltuva korkeakoulututkinto. Katsomme eduksi, jos sinulla on käytännön kokemusta myynti- , markkinointi ja/tai palvelumuotoilutehtävistä. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä sekä suullisesti ja kirjallisesti.

Tehtävä täytetään määräajaksi ajalle 1.12.2020 – 15.6.2022, hankkeen keston ajaksi. Lisätietoja

Scroll to top