Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Photonics Explorer Kit – valo-opin kokeellinen opetuspaketti

May 25 @ 2:00 pm 3:00 pm EEST

Fotoniikka on nopeasti kehittyvä tieteenala, johon liittyvässä teollisuudessa on jatkuvasti kasvava pula osaavasta työvoimasta. Haluamme kannustaa nuoria opiskelemaan ja työllistymään tekniikan alalle sekä erityisesti fotoniikan pariin. Photonics Explorer Kit on kouluille tarjottava fotoniikan eli valo-opin kokeellinen opetuspaketti, jonka avulla voimme yhdessä innostaa nuoria suuntautumaan tekniikan ja fotoniikan opiskeluun.

Itä-Suomen yliopiston PREIN-lippulaiva isännöi fotoniikkaa ja fotoniikan tutkimuspakettia käsittelevää tietoisuuswebinaaria keskiviikkona 25.5.2022 klo 14.00-15.00. Tämä webinaari on tarkoitettu erityisesti kaikille yläasteen ja lukion fysiikan opettajille, jotta voidaan lisätä ymmärrystä fotoniikasta ja sen sovelluksista yläkoulu- ja lukiotasoilla.

Photonics Explorer Kit kampanjan avulla suomalainen fotoniikkateollisuus haluaa tukea ja kannustaa nuoria fotoniikka-alan pariin. Osallistumalla kampanjaan koulut voivat saada ilmaiseksi fotoniikan opetuspaketin käyttöönsä.

Juha Purmonen PREINistä ja Photonics Finlandista on juontaja ja puhuja, joka puhuu fotoniikasta, fotoniikkasovelluksista ja fotoniikkayhdistyksistä Suomessa, ja lisäksi meillä on puhumassa Mikko Kesonen LUMA-keskuksesta, joka esittelee Photonics explorer -sarjaa.

Click here to register.

For more information, contact:

Juha Purmonen: juha.purmonen@uef.fi, 050 3543832

Ezekiel Kuhoga: ezekiel.kuhoga@uef.fi, 050 4612558