Skip to content

[:en]Photonics West 2018 – Photonics Finland Pavilion just got bigger! [:fi]Photonics West 2018 – Photonics Finlandin osasto laajeni! [:]

[:en]

Photonics Finland pavilion just got even bigger! Originally we had ten places for exhibiting companies in our stand but during spring those run out really fast. Fortunately we managed to get a bigger place. Now there are already thirteen companies joining and still place for one more!

Photonics Finland pavilion companies:

[divider height=”30″ line=”1″]

For more information contact tuukka.pakarinen@photonics.fi or juha.purmonen@photonics.fi.[:fi]

Photonics Finlandin messuosasto laajeni! Alunperin osastollamme oli kymmenen paikkaa mutta kysyntä yllätti ja kevään aikana paikat täyttyivät nopeasti. Näin ollen hankimme vielä isomman tilan ja nyt osastollemme on tulossa 13 yritystä sekä yksi paikka vielä vapaana.

Photonics Finland osaston yritykset:

 

[divider height=”30″ line=”1″]

Lisätietoja tuukka.pakarinen@photonics.fi tai juha.purmonen@photonics.fi.[:]