Skip to content

Nopea, tarkka ja pienkokoinen katseenseuranta sai merkittävän enkelivaiheen sijoituksen


SeeTrue Technologies Oy:n toimitusjohtaja Roman Bednarik Forest&Photonics 2016 tapahtumassa

SeeTrue Technologies Oy on solminut sopimuksen enkelisijoituksesta katseenseurantateknologian kehityksen tueksi. Ratkaisu mahdollistaa nopean ja tarkan katseen seurannan hyödyntämisen pienissä laitteissa kuten esimerkiksi VR-laseissa tai mikroskoopeissa. Rahoituksen taustalla ovat kokeneet digitaalisten ratkaistujen teknologiayrittäjät, joilla on kokemusta useiden yritysten menestyksekkäästä kasvattamisesta. Enkelisijoitus mahdollistaa yrityksen teknologian valmistelun ja viemisen markkinoille.

Vuonna 2018 perustettu SeeTrue Technologiesin toiminta on saanut pohjaa huippututkimuksesta Itä-Suomen yliopistolla, jossa yhtiön perustajat ovat luoneet uudenlaisen ratkaisun silmän tunnistamiselle ja katseen suunnan seurannalle lääketieteelisissä leikkausmikroskoopeissa. Katseenseurannasta saatavan tiedon avulla voidaan esimerkiksi seurata käyttäjän työkuormaa, toteuttaa aistinelimiin pohjautuvaa analytiikkaa, tai ohjata vuorovaikutteisia laiteita ja näyttöjä. Yrityksen kehittämällä katseenseurantateknologilla voidaan auttaa parantamaan uusien VR-lasien näyttöjen tarkkuutta tukien yhä parempaa käyttäjäkokemusta.

Teknologialla on laajat soveltamismahdollisuudet esimerkiksi viihde-elektroniikassa sekä terveydenhuollon puolella. ”Teknologiamme avulla pienikokoinen ja nopea katseenseuranta voidaan tuoda haastaviin olosuhteisiin, kuten esimerkiksi pimeisiin paikkoihin sekä vaihteleviin säihin, johon aikaisemmat tekniikat eivät ole kyenneet. Uusi ratkaisumme on ainutlaatuinen algoritmien ja sensorien yhdistelmä, joka mahdollistaa uudet ja laajemmat käyttökohteet. Ratkaisun toimivuus on testattu vaativassa leikkauskirurgian ympäristössä”, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Roman Bednarik.

Lisätietoja antaa

Roman Bednarik, toimitusjohtaja

roman@seetruetechnologies.com http://www.seetruetechnologies.com

Erkka Tahvanainen, Niko Myller, Teemu Jokinen (Sueno Digital Oy), sijoittajat

9 thoughts on “Nopea, tarkka ja pienkokoinen katseenseuranta sai merkittävän enkelivaiheen sijoituksen”

  1. Pingback: goatpg

  2. Pingback: betwinner argentina registro

  3. Pingback: 웹툰 사이트

  4. Pingback: go to my blog

  5. Pingback: this page

  6. Pingback: where to buy loose leaf wraps

  7. Pingback: mkt de afiliados

  8. Pingback: เครื่องคอริ่ง

  9. Pingback: กล่องบรรจุภัณฑ์

Comments are closed.