Skip to content

Problems with Photonics Finland website and in members registration

Photonics Finland webpages moved to the new server in the end of May 2019. There was problems with the transfer and the original webpage information and materials are still being updated for the new server.

Photonics Finland webpages are now in new Telia server but this also caused some unexpected problems with the Photonics Finland new members registration form. The GPRS data protection settings in Telia server affects the new member registrations form and at the moment Photonics Finland can´t receive any information from the new registrations.

The new registration form for the new server system is already in progress. If you have made the new member registration during 15th of May until today please contact Photonics Finland Executive Director Juha Purmonen, juha.purmonen@photonics.fi or call +358 50 354 3832.

Photonics Finland apologies for the trouble to our members and new joining members regarding the Photonics Finland website server problems.

With Best Regards

Photonics Finland team  

Photonics Finland web-sivujen uusien jäsenten rekisteröinnissä ongelmia.

Photonics Finland verkkosivut päivittyivät uudelle palvelimelle toukokuun 2019 lopulla. Aiemmalta palvelimelta siirtyminen ei sujunut ongelmitta ja sivujen alkuperäisiä toimintoja palautetaan parhaillaan käyttöön uuden palvelimen osalta.

Photonics Finland sivut siirtyivät Telian palvelimelle ja tämä aiheutti myös yllättäviä muutoksia web-sivuilta löytyvän uusien jäsenten rekisteröitymiskaavakkeessa. Telian tietosuojakäytänne ei mahdollista aiemman kaavakkeen käyttämistä ja tästä johtuen Photonics Finland ei saa tällä hetkellä tietoja uusista rekisteröitymisistä.

Uutta rekisteröitymiskaavaketta päivitetään parhaillaan uuden palvelimen tarpeiden mukaisesti. 15.5.2019 lähtien Photonics Finland jäseniksi rekisteröityneitä pyydetään olemaan yhteydessä Photonics Finland toiminnanjohtaja Juha Purmoseen, juha.purmonen@photonics.fi tai +358 50 354 3832.

Pahoittelemme verkkosivujen palvelinongelmista jäsenyrityksillemme sekä uusille rekisteröityneille aiheutuvaa vaivaa!  

Ystävällisin terveisin

Photonics Finland tiimi