Skip to content

Photonics Center verkkosivut julkaistu

Joensuuhun perustettavan Photonics Center – Collaboration for Business and Research on fotoniikkayrityksille ja fotoniikka hyödyntäville yrityksille suunniteltu ainutlaatuinen paikka kasvaa ja kehittyä. Palvelukattaus sisältää laitteet, tilat sekä osaajat yhden katon alla. Nyt julkaistut verkkosivut esittelevät Photonics Centerin ydinpalvelut ja jatkossa sivustoa päivitetään mm. uusien palvelu- sekä laitekokonaisuuksien varmistuessa.

Jotta Photonics Center vastaa yritysten sekä kaikkien toimijoiden tarpeita on toimintakonseptia hiottu yhdessä sidosryhmien ja fotoniikka-alan yritysten kanssa tehdyn yhteiskehittämisen prosessin kautta. Askelmerkit ovat nyt selvät ja tavoitteena on mahdollisimman pian tämän kevään aikana perustettava Photonics Center Oy.

Lue lisää ja tutustu verkkosivuihin osoitteessa (Eng) photonicscenter.fi