Skip to content

Millogin optroniikan uustuotanto siirtyy tytäryhtiö Senopiin – yhteystiedot muuttuvat

Millog Oy siirtää kaiken optroniikkaan liittyvän uustuotannon tytäryhtiölleen Senop Oy:lle. Siirto tapahtuu 1. kesäkuuta 2023.

Optroniikkaliiketoiminta on viime aikoina kehittynyt ja kasvanut merkittävästi. Millog on hoitanut optroniikan uustuotantoa, mutta toiminta on ollut muusta Millogin kunnossapitotoiminnasta poikkeavaa. Täten Millog Oy ja sen tytäryhtiö Senop Oy ovat sopineet optroniikan uustuotannon liiketoiminnan siirrosta Senopiin.

1. kesäkuuta lähtien Millog keskittyy optroniikan osalta kunnossapitoon sekä kunnossapidon prosessien ja osaamisen kehittämiseen. Senop puolestaan kehittää uustuotantoa vahvan optroniikkaosaamisensa turvin. Jatkossa Senopin vastuulla ovat niin optroniikan tuotteiden, komponenttien ja optiikan valmistus, laitteiden lopputestaus, hankinta ja materiaalinhallinta kuin optroniikan uustuotannon logistiikkatoiminnot.

Yllä kerrottujen muutosten takia Millogilta Senopiin siirtyvien henkilöiden sähköpostiosoitteet vaihtuvat muotoon: etunimi.sukunimi@senop.fi. Tavarantoimitusosoitteemme eivät muutu, ainoastaan vastaanottaja muuttuu Millog Oy:stä Senop Oy:ksi.

Olethan yhteyksissä, mikäli sinulla herää kysyttävää muutoksen tiimoilta!

Lisätiedot 1.6.2023:

Lauri Jolanki
Production Manager


Senop Oy
Varikontie  90
FI-41400 Lievestuore, Finland
Mobile: +358 40 315 7226
lauri.jolanki@senop.fi
www.senop.fi